Fuzzy
- sisältö | käyttö | pesu | määra | säästö -
Bunz käyttö
 

Fuzzy bunzin käyttö on helppoa ja vaivatonta; pukeminen ja riisuminen sujuu kuin kertakäyttövaipoilla. Kiinnitys on neppareilla jotka pysyvät kiinni myös näppäräsormisen lapsen jalassa. Pesun jälkeen vaippaan lisätään imukerros käyttötarpeen mukaan. Vaipan mukana tulee 2 kpl mikrokuituisia imuja: koko S sekä koko M-XL. Näitä voi käyttää molempia myös yhtäaikaa tarpeen mukaan. On huomioitava että imukerroksen tulee ulottua kunnolla lahkeen suiden reinoihin. Tästä syystä suosittelemme esim. Imse Vimsen froteisia lisäimuja ja Jutta hamppupuuvillataskuja. Nämä istuvat hyvin lahkeensuista. Lisänä voi käyttää hamppulisäimuja, harsoja, frotee- flanellipaloja ja muita lisäimuja. Y öksi vaippaan tulee laittaa reilusti imukerrosta ja huolehtia eritoten lahkeensuiden tiiveydestä.

Vaippojen kokonumeron säätö tapahtuu alla olevien kuvien mukaisesti:
1. säädä selkäosa ja lähkeensuut oikealle kireydelle pienten nappien avulla.

2. pyöräytä napit takaisin fleecen alle. Voit säilyttää vaippaa tässä säädössä niin kauan kuin se istuu hyvin. Kun vaippa alkaa tuntua kireältä, voit taas säätää vaipan uuteen kireyteen.


Kun vaippa on sopivalla kireydellä, laita vaippaan imut sisälle. Voit käyttää settiin kuuluvia S ja M kokoisia imuja ja lisäksi muita. Valikoimistamme löytyy imuiksi sopivia tuotteita:
- Fuzzyn Bunz mikrolisäimut
- Imse Vimse lisäimut
- Jutta lisäimut (hamppu, mikrokuitu, luomupuuvillafleece tai puupuuvillafrotee)
- luomuharsoneliöt
- Bambino Mio harsot ja vaipat
- Engel flanellineliöt 40*40
- Kushies esitaiteltu vaippa ja flanellineliöt

<Jutta hamppu/luomupuuvillatasku
Lisäimut löytyvät Kestovaipat/vaippojen lisävarusteet/lisäimut osoiosta.

Fuzzien suosituimmat imut löytyvät klikaamalla tästä

<Käsi pujotetaan Fuzzibunzin taskuun joko:

1.pitäen kiinni imun toisesta päästä nyrkillä. Käsi avataan kun imu on perällä ja imua oiotaan.

2:tai kuten kuvassa pujotettuna Jutta hamppu/luomupuuvillataskuun Sormet avataan leveälle taskun sisällä, jotta imu aukeaa suoraan.

Nepparit kiinnitetään laittaen toinen käsi vaipan sisäpuolelle nepparin kannan kohdalle ja painamalla neppari kiinni toisella kädellä. Näin nepperaita ei paineta lapsen vatsaa vasten. Likaantuneet vaipat voidaan huuhtaita tai säilyttää sangossa seuraavaa pesua odottamassa. Liotusta ei suositella.

Jos lapsi on herkkäihoinen, suosittelemme puuvillapintaisten vaippojen käyttöä. Kaikkein herkkäihoisimmille suosittelemme luomupuuvillaisia vaippoja. Fleece ja mikrokuitu sopivat useimpien ihoille, mutta koska ne pesujen aikana saattavat kerätä esim pesuainejäämiä, saattaa ihottumaoireita esiintyä. Laminointi on Fuzzy vaipassa hyvin kestävää ja pitävää elintarvikelaminaattia ja siten helppo-käyttöistä, mutta samalla se ei hengitä samoin kuin muiden valikoimissamme olevien päällisten Pul laminoinnit.