miksi
- sisältö | käyttö | miksi | kenelle | muu -
kannattaa käyttää Lunettea
 

1.HELPPOA: Lunette on helppokäyttöinen ja huomaamaton kuukautissuoja, yleensä vain 2-4 kerran tyhjennys vuorokaudessa riittää. Voit käyttää sitä jopa yön yli, kuitenkin max 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Lunette-kuukautiskuppi ei muuta emättimen luonnollista kosteustasapainoa, se ei häiritse emättimen luonnollista tapaa poistaa kuukautisveren mukana kuolleita soluja ja bakteereja eikä kuivata limakalvoja. Kuukautiskuppi ei hiosta, ei edistä hiiva- eikä virtsatulehduksia eikä kuukautiskupin käyttöä ole koskaan yhdistetty toksiseen sokkisyndroomaan (TSS). Siksi se on terveellisempi vaihtoehto kertakäyttöisille tamponeille ja terveyssiteille.

2.SOPIVAA: Lunette-kuukautiskuppi sopii naisille kaikkiin elämäntilanteisiin. Kupin kanssa voit harrastaa liikuntaa, voit huoletta mm. uida, pyöräillä ja ratsastaa. Kuukautiskuppi kannattaa kuitenkin tyhjentää ennen liikuntasuoritusta, liian täysinäisenä se saattaa tuntua ikävältä liikkuessa.

3.EDULLISTA: Lunette-kuukautiskupin käyttäminen on edullista, yksi ainoa kuukautiskuppi kestää oikein hoidettuna jopa kymmenen vuotta. Lunette-kupin valmistukseen käytetään erittäin laadukasta lääketieteellistä silikonia. Silikoni sopii materiaaliksi vaativiin tuotteisiin, se on lateksivapaa, tuoksuton ja hypoallergeeninen. Vaikka Lunette-kuukautiskuppi saattaa tuntua kertaostoksena kalliilta, maksaa se itsensä takaisin alle puolessa vuodessa.

4.YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ: Lunette-kuukautiskuppi on ympäristöystävällinen. Yksi kuukautiskuppi kestää useita vuosia eikä sen käyttöaikana synny turhaa jätettä. Lunette-kuukautiskuppi valmistetaan Suomessa ympäristöasioihin perehtyneessä tehtaassa ja kaikki kupin pakkausmateriaalit ovat kotimaisia. Painetut tuotteet painamme ympäristöystävälliselle paperille.Toimitiloissamme on käytossä sekä tuulivoimalla että uusiutuvilla polttoaineilla valmistettua ekosähköä.

5.RIITTOISAA: Ostettuasi Lunette-kuukautiskupin sinulta ei enää lopu kuukautissuojat kesken, enää sinun ei tarvitse kärsiä epämiellyttävistä ja hiostavista kuukautissiteistä eikä sinun tarvitse hankkia useamman kokoisia tamponeja pärjätäksesi niiden kanssa koko vuodon ajan. Tarvitset vain yhden Lunette-kuukautiskupin, joka soveltuu käytettäväksi koko kierron ajan sekä runsaina että niukkoina vuotopäivinä, eikä sinun tarvitse miettiä uusia kuukautissuojia vuosiin!

6.UUDENLAISTA: Toisin kuin muiden markkinoilla olevien kuukautiskuppien Lunette-kuukautiskupin sisäpinta on täysin sileä, näin kupin puhdistaminen on erittäin helppoa. Kupin ulkopinnalla on kaksi pientä mittaviivaa, alempi viiva on 7,5ml ja ylempi 15ml. Näiden viivojen avulla voit tarkkailla vuotosi määrää ja siten helpottaa oman tyhjennysvälin löytymistä. Koska Lunette-kuukautiskupin antenni on litteä, sen sisään ei pääse kerääntymään bakteereja.