classic
- sisältö | käyttö | pesu | määra | säästö -
pesu
Kushies Classic voidaan pestä 60 asteessa. Huuhteluaineita ei tule käyttää, sillä ne heikentävät vaipan imukykyä. Valmistaja suosittelee käytettyjen vaippojen liottamista pesukertojen välillä saavissa miedossa etikkavedessä tai vedessä johon on lisätty 1-2 tl ruokasoodaa. Liotus ehkäisee hajua sekä taudinaiheuttajien kasvua. Täydet koneelliset sekä alhaiset pesulämpötilat ovat luonnollisesti taloudelliset.

 

Vaippojen tarrat on hyvä sulkea, jottei ne tartu toisiinsa pesukoneessa. Tarrakiinnikkeet sulkeutuvat kaksinkerroin kuten kertakäyttövaippojen tarrat ovat ennen käyttöä.

Valmistaja suosittelee, että Classicit pestään erikseen. Kuitenkin käytännön kokemus on osoittanut, että Classicit voidaan myös pestä muun pyykin joukossa pesupussissa/pusseissa jos vauvan tai muuta pyykkiä pestään muutenkin päivittäin. Huomaa kuitenkin seuraavat asiat:

  1. Maksimi pesulämpötila on 60 astetta.
  2. Älä käytä huuhteluainetta
  3. Vaippojen tarrat on hyvä sulkea kaksinkerroin, jottei ne tartu muihin vaippoihin ja vaatteisiin.
  4. Tarkista ettet tule laittaneeksi helposti rikkoutuvia tai hankautuvia vaatteita esim. ohuita sukkahousuja vaippapyykin kanssa, jottei vaippojen tarrat jostain syystä avautuessaan vahingoita tuotteita.