villan
pesu-ja hoitoaineet


Imse Vimsellä ja Sonettilla on laadukkaat villahoito- ja pesuaineet. Ne eivät sisällä entsyymejä, petrokemiasta peräisin olevia tensidejä, synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita, kirkasteita eikä valkaisua lisääviä aktivaattoreita.Imse Vimsen pesuaine on kätevässä 250 ml pullossa ja Sonettia on saatavilla 1 l pulloissa. Villan- ja silkinpesuaine on erikoispesuneste, joka sopii käsi- ja hienopesuohjelmiin 40 asteeseen saakka.


Sonett villanhoitoine on 300 ml pullossa. Sonett Villanhoitoaine on ympäristöystävällinen hoitoaine, joka palauttaa villavaatteiden kuohkeuden.
käyttö: Villanhoitoainetta liuotetaan 1-2 ruokalusikallista kuumaan veteen. Tämä liuos sekoitetaan litraan kädenlämpöistä vettä. Pesty kostea villavaate kastetaan liuokseen ja annetaan liuoksen imeytyä kuituihin hyvin. Villavaate kuivataan aluksi pyyhkeen päällä, lähes kuivan villavaatteet voi laittaa henkarille tai narulle kuivumaan loppuun.

> Sonett villanhoitoaine 300 ml
 

Imsen Vimsen villanpesuaine on valmistettu uudistuvista raaka-aineista ja lanoliinista.

Ei sisällä palmuöljyä
Ei sisällä petrokemiallisia ainesosia
Luonnollinen maitohappo ehkäisee kalkkisaostumia.

villanpesuaineen sisältö: (EU-asetus 648/2004)
Ionittomia tensidejä,Anionisia tensidejä, PEG 75 lanoliinia, Maitohappoa ja vettä, Tensidit kasvipohjaisia

Käyttöohje:
20 ml (2 korkillista) per 2,5 kg kuivaa pyykkiä kaikille veden kovuuksille.


^ Imse villanpesu- ja hoitoaine 250 ml  
 

Sonett villanpesuaineen valmistusaineet: oliivi*- ja rapsiöljystä* keitetty saippua, sokeritensidi, kasveista tislattu alkoholi, sitraati, eteerinen laventeliöljy* (sisältää linaloolia), palsami*, elävöitetty vesi

Tuotteen koostumus muuttuu paksummaksi ja sameammaksi 10-15 astetta alemmissa lämpötiloissa. Tuotteen rakenne palautuu itsekseen ennalleen lämpimässä tai vähän ravistettuna. Ilmiö on sama kuin esimerkiksi oliiviöljyn säilyttämisessä jääkaapissa tai huoneenlämmössä ja johtuu tuotteen korkeasta kasviöljypitoisuudesta.


^ Sonett villanpesuaineet  

Imse pesuaineet

Tuote Väri Hinta Kpl Osta

Sonett villahoitoaine

Tuote Väri Hinta Kpl Osta
villan hoitoaine 300ml     10.90€  

Hinnat sis.alv 24%