Ergo
-sisältö | ominaisuudet | käyttö -

babycarrier-kantoreppu - käyttö


Repun käyttö on helppoa. Päällelaittaminen käy näin:
Lannevyö kiinnitetään edestä ja reppu käännetään joko taakse tai eteen tai sivulle. Olkaimia yhdistävä klipsi kinnitetään ja olkaimet löysätään pikakiinnityksestä löysimmälle asennolla. Olkaimet nostetaan olalle ja klipsi pään yli. Vauva pujotetaan reppuun. Reppu kiristetään kätevästi vetämällä olkaimien klipsien nauhoista alas eteenpäin. Lisävarusteita voi kiinnitää milloin vain käytön aikana.

Ergo sopii niin äidille kuin isälle. Pientä vauvaa tulee kantaa edessä. Alle 3 kk ikäisen vauvan kanssa, joka ei vielä osaa kannatella päätään tulee käyttää vauvatukea.
Kädet vapautuvat, liikkuminen ja nukkuminen on mukavaa. Kuvassa vauva on tuen avulla sivuuttain.
Kaikilla on nyt mukavaa. Lisävarusteina on myös vyölaukku, jonka voi kiinnittää sekä eteen että taakse. tai pitää laukkuna olalla.
Ergo helpottaa elämääsi: pääset liikkumaan vapaasti paikasta toiseen. Kuvassa reppu on lokalla olkaimet toispuolesti samantapaisesti kuin rengasliinoilla. Kätevä tapa esim. kauppareisuilla.
Ergoa voi kantaa selässä ja lisäksi siihen voi kiinnittää vielä kuvassabnäkyvän kätevän repun. Kuvassa äidillä ja tyttärellä on molemmilla reput


Tuote Väri Hinta Kpl Osta
luomu Premium Betunia   tulppaani 164.00€
65.00€
 

Hinnat sis.alv 24%