Pil  
vi vaippa ja päällinen
 

Tämä setti on suunniteltu erityisen istuvaksi ja pitäväksi. Jutta Designin ompelijat valmistavat kaikki vaipat Suomessa.

Sisävaippa on pehmeintä joustobambufroteeta, jonka sisäpuolella on eukalyptuskankaasta erityisen antibakteerinen ja miellyttävä pinta. Vaippa istuu täydellisesti, koska se on kokonaisuudessaan pehmeää ja joustavaa materiaalia. Pehmeytensä ansiosta se sopii erityisen hyvin vastasyntyneen herkälle iholle. Sivuläppien saumat on ommeltu laakasaumoin, jolloin vaippaan ei muodostu pahkuroita ja painaumia aiheutavia saumoja. Vauvakoossa on lisäksi uurros navan kohdalla. Tämä tekee vaipasta istuvan myös vastasyntyneelle. Navan hoidon ajan voidaan alueen ihoa tuulettaa vaipan ulkopuolella uurroksen ansiosta. Vaippa kiinnittyy Snappi kiinnittimen kanssa.

Koko vauva: NB-M
Koko taapero: M- L

 

  ^ PILVI innovaatio! Vaipassa on sisäpuolella tasku, johon voidaan täyttää lisäimua tarpeen mukaan.

^ PILVI innovaatio! Sama tasku aukeaa myös läpäksi. Tällöin vauvan ihoa vasten saadaan hoitava eukalyptuskangas. Läpän alle voi myös laittaa lisäimun.

 

1. Päällisessä on riittävän suuret, istuvat ja pehmeät lahkeensuut
2. Etuosan tarra muodostaa taskun. Näin vaippa voidaan kiinnittää omaa kättä vasten eikä tarvitse painaa vauvan herkkää mahaa.
3. NB ja S koon päällisissä on uurros etupuolella, jotta vauvan napaa voidaan hoitaa ilmavasti.
4. Materiaali on pehmeää polyuretaanilaminoitua poluesteriä. Materiaali kuivuu nopeasti.

 

Pilvi bambufroteinen sisävaippa

Tuote Väri Hinta Kpl Osta
Pilvi vaippapäällinen
Tuote Väri Hinta Kpl Osta
koko S   16.90€  
koko M   16.90€  
koko L   16.90€  

Hinnat sis.alv 24%