puu  
villavaippa
 

Esitaiteltu puuvillavaippa on kaikessa yksinkertaisuudessa kerrassaan nerokas ratkaisu. Bambino Mio vaippa on erityisen imukykyista pehmeää puuvillaa. Tällä vaipparatkaisulla saa imukerroksen juuri oikeaan paikkaan pojalle ja tytölle.


Vaippaa voi käyttää myös koko vaippaiän samoilla taitteluilla, lisäten tarvittaessa vaipan sisään toisen saman koon tai pienemmän koon vaipan pötköksi käärittynä.

Bambino Miot tarjoavat maksimaalisen imukyvyn, niitä voi taitella erilaisilla tavoilla vastaamaan vauvan yksilöllisiin tarpeisiin. Vaipassa on kolmiosainen rakenne, keskellä on kuudesta kahdeksaan kerrosta puuvillaa, kun taas reunoilla on neljä.

Koot:
Koko 1 -7 kg
Koko 2 7-16 kg

 

Vaippojen taittelu

Taittelu on hyvin yksinkertaista. Tilannekohtaisia taitteluvaihtoehtoja on monia ja kaikissa pakkauksissa on tarkat ohjeet.

Kaikkein yleisin tapa taitella vaippa on taitella se vain kolmeen osaan.

Poikavauvauvalle voidaan taitella vaippa kolmeen osaan pystysununtaan ja taitella eteenjäävä osa (1/3) vielä kaksinkerroin.

Vaippa voidaan myös avata selkäpuolelta auki töttörölle, jolloin myös löysempi uloste jää vaippaan.

Vaipan kokoaminen

Aseta taiteltu vaippa kuivaliinan kanssa vaippapäälliseen. Kuminauhoitetut lahkeensuut pitävät kätevästi kuivaliinaa paikoillaan vaipan keskiosassa. Varmista että vaippa mahtuu päällisen koko pituudelle ja leveydelle, mutta huolehdi ettei se tule ulos vaippapäällisestä. On kuitenkin tärkeää, että kuivaliina on vaipan koko leveydellä.

Vaipan sisäosan voi taitella valmiiksi vaipanvaihtopisteeseen, jotta vaipanvaihtotilanne on nopea ja näppärä.Tuote Väri Hinta Kpl Osta

Hinnat sis.alv 23%

Suuremmat määrät tulevat edulisimmiksi starttipakettien muodossa